Обласні семінари та методичні порадники з питань "Захисту України" та національно-патріотичного виховання

2022 рік

ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В УЧНІВ З ТЕМИ «СТАТУТИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ» НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ»

МЕТОДИЧНИЙ (ОНЛАЙН) ПОРАДНИК ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності в учнів з розділу «Основи національної безпеки» навчальної програми предмета «Захист України» для вчителів предмета «Захист України».

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ЯК ЗАСІБ ПІДТРИМКИ І РОЗВИТКУ ЗДІБНИХ УЧНІВ»

2021 рік

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР З ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Вогнева підготовка» навчальної програми предмета «Захист України».

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР З ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Актуальні питання навчання предмета «Захист України» у закладах загальної середньої освіти в 2021-2022 навчальному році»

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН СЕМІНАР З ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності учнів з теми «Ручні гранати та поводження з ними» навчальної програми предмета «Захист України»

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР З ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Збройні Сили України на захисті Вітчизни» навчальної програми предмета «Захист України».

2020 рік

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Основи цивільного захисту» оновленої навчальної програми предмета «Захист України».

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН СЕМІНАР З ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ» «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Стройова підготовка» навчальної програми предмета «Захист України».

ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ «Формування предметної компетентності учнів з розділу «Основи цивільного захисту» за оновленою навчальною програмою предмета «Захист Вітчизни».

ОНЛАЙН-СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ» «Формування предметних компетентностей учнів з розділу «Стройова підготовка»  за оновленою навчальною програмою предмета «Захист Вітчизни».

2019

РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «ОСОБЛИВОСТІ ЗМІСТУ ТЕМИ «БАЗОВА ПІДТРИМКА ЖИТТЯ. ТИМЧАСОВЕ ЗУПИНЕННЯ КРОВОТЕЧІ» ЗА ПРОГРАМОЮ ВИВЧЕННЯ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «СПЕЦИФІКА ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ З ПРИКЛАДНОЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ» ЗА ОНОВЛЕНОЮ ПРОГРАМОЮ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ «БАЗОВА ПІДТРИМКА ЖИТТЯ. ТЕХНІКА ПРОВЕДЕННЯ РЕАНІМАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ» ЗА ПРОГРАМОЮ ВИВЧЕННЯ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «ОСНОВИ СТРІЛЬБИ ЗІ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ»

2018

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ІЗ «ЗАХИСТУ ВІТЧИЗНИ» «Формування предметних компетентностей учнів з розділу «Військова топографія» навчальної програми предмета «Захист Вітчизни».

2017

РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З ПИТАНЬ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO