Обласний семінар-практикум «Специфіка проведення занять з прикладної фізичної підготовки» за оновленою програмою предмета «Захист Вітчизни»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 24 вересня 2019 року проведено обласний семінар-практикум «Специфіка проведення занять з прикладної фізичної підготовки» за оновленою програмою предмета «Захист Вітчизни».

У роботі семінару, який відбувся на базі Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, узяло участь 39 учителів предмета «Захист Вітчизни» з районів, міст, об’єднаних територіальних громад області.

Відкрила семінар і висвітлила питання формування предметних компетентностей учнів з розділу «Прикладна фізична підготовка» за програмою вивчення предмета «Захист Вітчизни» Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» Сумського ОІППО.

Привітав учасників семінару й ознайомив з роботою Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка Томенко О.А., професор кафедри теорії та методики фізичної культури навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського ДПУ імені А.С. Макаренка, доктор наук з фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України з панкратіону.

Майстер-класи «Методика організації та проведення практичних занять з теми «Основи самозахисту», «Методика організації та проведення практичних занять з теми «Силові вправи з вагою власного тіла та з обтяженнями», «Методика організації та проведення практичних занять з теми «Біг по пересічній місцевості. Подолання перешкод» розділу «Прикладна фізична підготовка» за програмою вивчення предмета «Захист Вітчизни»; тренінги для вчителів «Основи самозахисту», «Силові вправи з вагою власного тіла та з обтяженнями», «Біг по пересічній місцевості. Подолання перешкод» провели науково-педагогічні працівники кафедр теорії та методики фізичної культури, фізичного виховання та спортивних дисциплін навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського ДПУ імені А.С. Макаренка, Чередніченко С.В., Заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України з панкратіону, Леоненко А.В., заступник директора зі спортивної роботи, кандидат педагогічних наук, Майстер спорту України з пауерліфтингу, Скачодуб Н.М., старший викладач, Деменков Д.В., старший викладач кафедри теорії і методики змісту освіти, методист з фізичної культури Сумського ОІППО.

Учителі предмета «Захист Вітчизни» отримали методичні рекомендації з теми Специфіка проведення занять з прикладної фізичної підготовки за оновленою програмою предмета «Захист Вітчизни».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO