Обласний семінар-практикум із «Захисту Вітчизни»

ГЕРБВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 31 травня на базі Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка відбувся обласний семінар-практикум «Формування предметних компетентностей учнів з розділу «Військова топографія» навчальної програми предмета «Захист Вітчизни».

Мета заходу – моделювання діяльності вчителя щодо формування предметної компетентності з теми «Основи військової топографії» за новою навчальною програмою «Захист Вітчизни» як інтегрального утворення особистості, що поєднує знання з військової топографії, уміння, навички, досвід і якості особистості, що зумовлюють готовність і здатність учня розв’язувати проблеми та завдання із застосування знань з топографії.

У роботі семінару взяли участь 37 учителів предмета «Захист Вітчизни» з 12 районів, 4 міст, 18 об’єднаних територіальних громад та Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка.

Привітав учасників семінару Сидоренко А.В., заступник начальника з навчальної роботи Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка.

Ознайомила учасників семінару-практикуму з програмою роботи, розкрила питання щодо формування предметних компетентностей учнів з розділу «Військова топографія» навчальної програми предмета «Захист Вітчизни» Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Майстер-клас, тренінги, практичне заняття, екскурсію провели працівники Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка: майстер-клас «Методика організації та проведення занять з розділу «Військова топографія» з теми «Орієнтування на місцевості»; тренінги з виконання нормативів «Визначення сторін горизонту. Визначення магнітного азимуту на вказаний предмет за компасом», «Визначення напрямку руху за вказаним магнітним азимутом за допомогою компасу» (Стахов Е.В., Шенкевич В.В.,); тренінг з виконання нормативу «Визначення напрямку руху за вказаним магнітним азимутом за допомогою компасу», практичне заняття «Рух за азимутом» (Стахов Е.В., Шенкевич В.В., Акімов А.Є., Гетун В.А.,), екскурсія закладом (Акімов А.Є.).

Для організації та проведення уроків з теми «Військова топографія» учасники обласного семінару-практикуму отримали методичні рекомендації та мультимедійну презентацію.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO