Обласний онлайн семінар з предмета «Захист України»

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 21 травня відбувся обласний онлайн семінар «Формування предметної компетентності учнів з теми «Ручні гранати та поводження з ними» навчальної програми предмета «Захист України»

У ході роботи Сукачова Н.М., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, виступила з доповідями: «Історичні передумови виникнення та використання ручних гранат як «кишенькової артилерії солдата»; «Формування предметної компетентності учнів з теми «Ручні гранати та поводження з ними» за навчальною програмою предмета «Захист України».

Питання «Ручні осколкові гранати: призначення, будова, прийоми метання» розкрив Семененко В.В., старший викладач кафедри військової підготовки Сумського державного університету.

Досвідом роботи щодо навчання учнів питань «Бойові властивості ручних гранат. Заходи безпеки під час поводження з ручними гранатами»; «Порядок огляду і підготовки гранат до застосування. Вивчення прийомів і правил метання ручних гранат» з учителями області поділилися:
Шоптенко С.М., учитель предмета «Захист України» КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10 ім. Героя Радянського Союзу О.Бутка Сумської міської ради; Кириленко Ю.Б., учитель предмета «Захист України» КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
№ 15 ім. Д. Турбіна Сумської міської ради;

За підсумками обласного онлайн-семінару вчителям надано методичні рекомендації щодо формування предметної компетентності учнів з теми «Ручні гранати та поводження з ними» навчальної програми предмета «Захист України».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO