НАВЧАННЯ БЕЗ ПЕРЕШКОД: ЯК ЗРОБИТИ УКРАЇНСЬКІ ШКОЛИ ІНКЛЮЗИВНИМИ

IMG ba127053ca13f5b62df891afd058a58c VПід такою назвою у Києві 22-23 листопада 2019 року відбувся міжнародний форум для представників департаментів освіти, інклюзивно-ресурсних центрів, директорів шкіл, батьків дітей з особливими освітніми потребами, вчителів, асистентів вчителів.

Головною темою форуму стала проблема розвитку інклюзивної освіти в Україні на трьох рівнях – загальнонаціональному, місцевому та шкільному.

Спікерами форуму були заступники міністрів профільних Міністерств (освіти і науки України, охорони здоров’я України, соціальної політики України), уповноважений Президента України з прав дитини, генеральна директорка директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, міжнародні партнери. Під час заходу висвітлені питання щодо надання послуг дітям з особливими освітніми потребами в контексті реформи освіти в Україні, проблемних питань із впровадження інклюзивного навчання  та способів їх вирішення.

Захід організований громадською організацією «Смарт освіта» спільно з Міністерством освіти і науки України та Міжнародним фондом «Відродження».

IMG 6360c25b71fb387b9cc77f7379233854 V

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO