24 Основи формування соціальної і здоров’язбережувальної компетентності в учнів

Курс реалізує модель змішаного навчання (самостійне вивчення теоретичного матеріалу з проходженням онлайн курсів і практичне відпрацювання навичок на очних тренінгах).

Курс спрямований на компетентнісний підхід до підготовки педагогів за освітніми галузями «Здоров’я і фізична культура» (чинні державні стандарти початкової, базової і повної загальної середньої освіти) і «Соціальна і здоров’язбережувальна» (державний стандарт початкової освіти в рамках концепції нової української школи).

Мета курсу: удосконалення професійної компетентності педагогів у сфері формування соціальних і здоров’язбережувальних компетентностей учнів, мотивації до здорового способу життя, формування безпечного і підтримуючого середовища закладів освіти.

Цільова категорія – вчителі початкової школи, вчителі основ здоров’я, педагоги, що викладають факультативні курси профілактичного спрямування, класні керівники, заступники директора з виховної роботи, практичні психологи, соціальні педагоги

Під час тренінгів увага акцентується на застосування інтерактивних методів та формування у слухачів навичок впровадження здоров’язбережувальних проектів і технологій в освітній діяльності

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO