Засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи

головну27 березня 2019 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося ІІІ засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з проблеми «Компетентнісно зорієнтований підхід до організації методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі загальної середньої освіти» (керівник – Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО).

Учасники засідання – 7 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Глухівського, Конотопського, Кролевецького, Недригайлівського районів, м. Лебедин; Кролевецької, Недригайлівської об’єднаних територіальних громад.

Мета засідання обласної творчої групи– підвищити педагогічну, управлінську та методичну компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань здійснення педагогічного аналізу методичної роботи в закладі загальної середньої освіти на основі компетентнісно зорієнтованого підходу; надати практичну допомогу з розробки алгоритму здійснення педагогічного аналізу методичної роботи в закладі освіти на навчальний рік (критерії, індикатори, джерела).

У рамках опрацювання теми «Педагогічний аналіз методичної роботи в школі» заступники директорів з навчально-виховної роботи розглянули питання «Компетентнісний підхід до педагогічного аналізу роботи вчителя», взяли участь у практичному занятті «Розробка системи педагогічного аналізу методичної роботи в школі».

Під час засідання члени обласної творчої групи презентували методичні розробки за підсумками роботи попереднього засідання «Методичний супровід самоосвітньої роботи вчителя».

За підсумками ІІІ засідання «Педагогічний аналіз методичної роботи в школі» членам обласної творчої групи надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO