Навчально-методична сесія для педагогів ОТГ

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2019 рік, 16 січня 2019 року відбулася обласна навчально-методична сесія «Особливості організації науково-методичної роботи з учителями-словесниками в об’єднаній територіальній громаді» для керівників методичних об’єднань, методистів, завідувачів методичних кабінетів органів управлінь освіти ОТГ.

Відкрила роботу сесії Удовиченко Ірина Віталіївна, проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент. У своєму виступі Ірина Віталіївна зосередила увагу на науково-методичних аспектах супроводу фахового зростання педагогів у післядипломний період, зокрема критеріях, індикаторах, показниках ефективності.

Шерстюк Любов Миколаївна, методист з української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу на організаційно-методичному супроводі роботи з обдарованими учнями в об’єднаній територіальній громаді.

Ковтун Тетяна Миколаївна, завідувач комунальної установи «Березівський методичний кабінет» Березівської сільської ради Глухівського району, висвітлила питання підвищення професійної компетентності учителів-словесників в умовах децентралізації освіти.

Модель діяльності методичної служби в умовах децентралізації освіти представила Кракова Євгенія Анатоліївна, завідувач методичного кабінету відділу освіти Боромлянської сільської ради Тростянецького району.

Підбиття підсумків роботи сесії відбулося у формі ділової гри «Я так думаю». Учасники заходу відзначали позитивні фактори в організації методичної роботи та чинники, від яких необхідно відмовитися.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації щодо організації науково-методичної роботи з учителями-словесниками в об’єднаній територіальній громаді.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO