Засідання обласної творчої групи вчителів фізики

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 16 квітня на базі СОІППО відбулось засідання обласної творчої групи вчителів фізики за темою «Дидактичне забезпечення наскрізних змістових ліній навчальних програм з фізики базової школи».

Мета заходу – активізація процесу викладання фізики в базовій середній школі за допомогою прийомів використання інформаційних навчальних елементів з астрономічним змістом.

На заході були присутні представники: Великописарівського, Лебединського районів; міст Конотоп, Кролевець, Охтирка, Тростянець (у загальній кількості 7 осіб).

На засіданні виступила Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО, з тем: «Особливості реалізації наскрізних змістових ліній у викладанні фізики базової школи» та «Ситуативні вправи та задачі з фізики як навчальний ресурс формування ключових компетентностей учнів основної школи».

Учителі фізики-члени обласної творчої групи, поділилися власними напрацювання зі створення ситуативних вправ з фізики та обмінялись думками щодо прийомів їх використання під час проведення уроків фізики в базовій середній школі.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO