Засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи

MetodSOIPPO4 квітня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося І засідання обласної творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з проблеми «Компетентнісно орієнтований підхід до організації методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі загальної середньої освіти» (керівник – Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО). Учасники засідання – 9 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Глухівського, Конотопського, Кролевецького, Недригайлівського районів, м. Лебедин; Грунської, Вільшанської, Кролевецької, Недригайлівської об’єднаних територіальних громад.

         Мета засідання – підвищити педагогічну, управлінську та методичну компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань організації методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі загальної середньої освіти на основі компетентнісно зорієнтованого підходу; надати практичну допомогу з розробки матеріалів для проведення діагностичного анкетування серед педагогів шкіл, створення моделі компетентного вчителя.

У рамках опрацювання теми «Компетентний учитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу» члени обласної творчої групи розглянули питання:

  • «Компетентнісний підхід як базова ідея реформування освіти в Україні»;

  • «Професійна компетентність учителя як управлінський термін»;

  • «Ефективне управління системою методичної роботи в закладі – основа професійного розвитку педагогів»;

  • «Діагностична основа методичної роботи як засіб пошуку ефективних шляхів підвищення професійної компетентності педагогічних кадрів».

Учасники визначили пріоритетні напрями роботи обласної творчої групи з метою розробки методичного супроводу розвитку професійної компетентності педагога.

За підсумками І засідання «Компетентний учитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу» членам обласної творчої групи надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO