МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 28 березня 2024 року для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти реалізовано методичний порадник «Формування культури безпеки життєдіяльності у дітей та учнівської молоді в умовах сучасних викликів».

У ході роботи методичного порадника Третьякова О.В., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломного педагогічної освіти, акцентувала увагу на нормативних документах реалізації Державної політики щодо формування у дітей та учнівської молоді культури безпеки життєдіяльності; наголосила на формуванні культури здорового способу життя та особистої відповідальності за власну безпеку та здоровʼя. Окрім того, звернула увагу педагогічних працівників на формування цифрової компетентності учнів, як складової культури безпеки життєдіяльності.

За результатами методичного порадника педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти надано методичні рекомендації щодо формування культури безпеки життєдіяльності у дітей та учнівської молоді в умовах сучасних викликів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO