Український центр оцінювання якості освіти пропонує ознайомитися із демонстраційним варіантом завдань НМТ з фізики

golovnaПотенційні учасники національного мультипредметного тесту, які планують обрати третім предметом фізику, можуть виконати 20 завдань з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Інтерфейс запропонованого онлайнового тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. 

Демонстраційний варіант тесту для учасників доступний за посиланням. Достатньо лише завантажити файл на свій пристрій, виконати завдання і звірити надані відповіді з правильними. 

Під час реального тестування в учасників буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), із якими можна працювати над завданнями демонстраційної версії тесту. 

На сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розміщено методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ – 2023 з фізики: практичний аспект», із яким можна ознайомитися за посиланням http://www.soippo.edu.ua/index.php/5538-oblasnij-metodichnij-poradnik-nmt-2023-z-fiziki.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO