ОБЛАСНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК: НМТ-2023 З ФІЗИКИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 01 березня 2023 року для вчителів фізики відбувся методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ-2023 з фізики: практичний аспект».

Сукачова Н.М., методист з фізики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, у процесі роботи розкрила питання нормативно-правового забезпечення проведення НМТ; підготовки учнів до розв’язування розрахункових, якісних задач, експериментальних завдань; класифікації та систематизації фізичних понять, що утворюють суттєві зв’язки між собою. Акцентувала увагу на особливостях: практичного застосування теорії та умінь працювати з обладнанням; сприймання умовностей знаково-символьних систем, оперування ними під час підготовки до НМТ.

За підсумками роботи методичного порадника вчителям фізики надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ-2023 з фізики: практичний аспект.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO