Як зробити цифровий світ безпечним для дошкільнят

golovnaДевайси та доступ до інтернету дуже полегшують наше життя. Це дає можливість спілкуватися з друзями та родиною, виконувати цікаві завдання з дітьми,  дізнаватися про останні новини, ділитися подіями з життя, робити закупи.

Однак, якщо дорослі можуть обмежувати себе та відмовлятися від цифрового світу, то що робити з дітьми? На що звертати увагу, щоб їхнє перебування в мережі було безпечним? У сучасному світі на дітей чатують різні види небезпеки. Убезпечувати від неї мають педагоги й батьки спільно.

Проте, батьки часто не знають усіх тонкощів дитячої психіки та не замислюються про інформаційну безпеку. Тож, завданням педагогів є пояснення батькам вихованців, що це – інформаційна безпека, чому вона не менш важлива, ніж фізична безпека, та як вони можуть захистити своїх дітей.

Більш детальною з інформацією «Як зробити цифровий світ безпечним для дошкільнят» можна ознайомитися на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO