ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НАВЧАЛЬНОГО ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 23 листопада відбувся (онлайн) обласний семінар «Формування предметної компетентності в учнів з теми «Основні риси загальновійськового бою» навчальної програми предмета «Захист України».

Під час семінару Легкодух В.А., методист фізкультурної освітньої галузі, предмета «Захист України» та з національно-патріотичного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, полковник запасу, висвітлив питання:

  • актуальність теми «Основні риси загальновійськового бою» в умовах воєнного стану;
  • основні принципи та способи ведення сучасного бою;
  • основні сили і засоби ведення загальновійськового бою;
  • цілі, по яким застосовується зброя механізованого відділення під час ведення бою. Особиста зброя та сучасна екіпіровка солдата.

Під час проведення заходу Сорокоумов Г.В., доцент кафедри військової підготовки Сумського державного університету, кандидат військових наук, доцент, полковник запасу, розкрив поняття про загальновійськовий бій, його складові елементи та зазначив, що уміле застосування видів вогню і своєчасне його перенесення, а також скритність здійснення маневру на полі бою підрозділом є запорукою перемоги над ворогом.

По завершенню обласного семінару учасникам надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO