Мобільний консультпункт «Власна методична розробка»

golovnaВідповідно до плану роботи на 2021 рік, 28 вересня, на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено мобільний консультпункт  для майбутніх педагогів-методистів «Власна методична розробка».

Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО, д.істор.н., доцент, наголосив на  важливості  творчого розвитку як професійно значущій якості сучасного педагога.

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, д.пед.н., доцент, зосередила увагу на нормативно-правовому підґрунті створення методичної розробки,  її специфічності та особливостях.

Сєрих Л.В., завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент, розповіла про наукові основи написання власної методичної розробки та провела тренінг «Від педагогічної ідеї – до практичної реалізації».

Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила учасників заходу з порядком подання роботи на розгляд комісії зі схвалення власних методичних розробок педагогічних працівників.

Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, надала роз’яснення щодо порядку оформлення супровідних документів до власної методичної розробки.

Методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО надали консультативну допомогу учасникам заходу щодо особливостей роботи над власною методичною розробкою.

За підсумками роботи мобільного консультпункту учасникам заходу надано методичні рекомендації.

Звертаємо увагу керівників закладів освіти; відповідальних в управліннях (відділах) освіти міських (сільських, селищних) рад за проведення атестації педагогічних працівників:  на офіційному сайті Сумського ОІППО, у розділі «Сторінка методиста» (рубрика «Передовий педагогічний досвід.  Методичне забезпечення») розміщено оновлені методичні рекомендації «Створення методичної розробки. Супровідні документи до власної методичної розробки» (https://cutt.ly/4ETew57).

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO