Підсумки ЗНО-2020 у Сумській області

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 5 листопада 2020 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар-нарада «Зовнішнє незалежне оцінювання: результати 2020 року. Орієнтири на 2021 рік».

Мета та завдання заходу: ознайомити  відповідальних осіб за проведення ЗНО у районах (містах), об’єднаних територіальних громадах, керівників районних (міських) методичних об’єднань із результатами ЗНО випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти Сумської області; порівняти результати випускників 2018, 2019, 2020 років; наголосити на особливостях проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Відкрила вебінар-нараду Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, доцент, яка наголосила на важливості дотримання процедури проведення ЗНО, відповідальному ставленні здобувачів освіти до участі у державній процедурі оцінки своїх навчальних досягнень, а також вручила грамоту Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Остапенко О.І. за успіхи в освітній, виховній діяльності, результативність у роботі з упровадження сучасних методів навчання.

Про те, як працювати із аналітичною інформацією щодо результатів ЗНО, яка розміщена на серверах Українського центру оцінювання якості освіти, Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та які конструктори застосовувати і використовувати у своїй роботі, розповіла учасникам веб-трансляції Ханікова В.О., куратор Сумської області, методист організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО.

Підсумки зовнішнього незалежного оцінювання 2020 та місце Сумської області у предметних всеукраїнських рейтингах прокоментувала Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

Із обласними рейтингами успішності результатів ЗНО випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів (міст), об’єднаних територіальних громад учасників заходу ознайомили методисти відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО - Борисенко О.Ф., Браткова Г.М.

За підсумками наради відповідальним за організацію та проведення ЗНО, керівникам районних (міських) методичних об’єднань були надані методичні рекомендації.

Підсумки ЗНО (Інформаційно-аналітичні матеріали)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO