ОБЛАСНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «MOZABOOK ЯК СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ»

golovnaНавчання – невід’ємна складова нашого життя. І період карантину не став перешкодою.

За допомогою сервісу Zoom 30 квітня 2020 року був проведений обласний  науково-практичний  семінар у форматі відео конференції на тему: «MozaBook як сучасний освітній інструмент для вчителя». У семінарі взяли участь 101 вчитель з різних спеціальностей, причому учасниками були вчителі не лише Сумської області, а і  Запорізької та Одеської областей.

Спікерами семінару були Ніколаєнко Михайло Сергійович, старший викладач КЗ Сумського ОІППО, Коршунов Володимир Миколайович, представник компанії  Mozaik в Сумській області, керівник СЦ "ПК-Сервіс",  Муковоз Ольга Григорівна, сертифікований тренер Mozaik, учитель інформатики Глухівської ЗОШ І-ІІІ ст.№6 Глухівської міської ради Сумської області, Ковальова Юлія Василівна, вчитель початкових класів Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військовою підготовкою.

Науково-практичний  семінар відбувся у цікавій, інформативній, невимушеній формі. Спікери відповіли на численні запитання: «Що вчитель для себе знайдете у MozaBook?», «Як зробити сучасний інтерактивний урок?», «Практичне використання Mozabook в НУШ?», було продемонстровано практичне використання програмного продукту у початкових класах.

Відеозвіт семінару можна знайти на блозі: http://nikoboard.blogspot.com/.

Учасники заходу висловили бажання продовжити проведення подібних науково-практичних семінарів.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO