Skype-засідання обласної творчої групи вчителів фізичної культури

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 15 квітня методистом з фізичної культури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Деменковим Д.В. було проведено ІV засідання обласної творчої групи для вчителів фізичної культури через програмне забезпечення «Skype» за темою «Організація навчально-виховної та фізкультурно-оздоровчої роботи у 1-4 класах в умовах нової української школи».

Під час роботи обласної творчої групи Деменков Д.В. наголосив на особливостях розвитку фізичних якостей в учнів 1-4 класів в умовах нової української школи, організації фізкультурно-оздоровчої роботи з учнями 1-4 класів в умовах нової української школи та з огляду на карантинні заходи.

Вовк Л.С., учитель з фізичної культури Липоводолинської спеціалізованої школи I-III ступенів Липоводолинської районної ради, член обласної творчої групи, поділилась досвідом роботи, щодо організації навчально-виховної  роботи з учнями 1-4 класів в умовах нової української школи та щодо особливостей роботи у віддаленому режимі.

Новосьолов В.Є., учитель фізичної  культури Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 м. Суми поділився досвідом організації фізкультурно-оздоровчої роботи з учнями 1-4 класів в умовах нової української школи та в умовах карантину.

Деменковим Д.В. з учасниками визначено подальші напрями роботи творчої групи з узагальнення тематичних матеріалів та завдання на перспективу.

За результатами роботи учасникам обласної творчої групи надано методичні рекомендації

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO