Готуємося до ЗНО

головнуПитання підготовки педагогічних працівників, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання         2020 року, обговорено під час семінару-наради 6 лютого 2020 року із відповідальними особами за підготовку персоналу пунктів тестування в округах та закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, на якій від Сумського ОІППО були присутні працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання (Остапенко О.І., – завідувач, Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., – методисти, Самойлова Т.В., – провідний фахівець).

Відкрив нараду Сидоренко О.Л, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який привітав учасників, побажавши результативної участі в нараді та акцентував увагу на дотриманні процедури проведення ЗНО-2020, виокремив маркери зовнішніх освітніх оцінювань 2021 року.

Начальник організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО Шматько О.Є, методист відділу Ханікова В.О. звернули увагу присутніх на основні нормативно-правові документи, що регламентують процедуру проведення ЗНО та ознайомили тренерів із регламентом підготовки персоналу пунктів проведення ЗНО.

Потому відбулася прес-конференція за участі директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П., директора Харківського РЦОЯО Сидоренка О.Л. та ректора Сумського державного університету Васильєва А.В., на якій було ознайомлено громадськість з особливостями проведення ЗНО-2020, основними підходами до формування мережі пунктів проведення ЗНО, організацією округів в Сумській області та умовами вступу до закладів вищої освіти.

З особливостями процедури реєстрації мали можливість ознайомитися учні, студенти закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, батьки учнів 11-х класів, учителі на громадських зустрічах.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO