Навчання тренерів-педагогів з підвищення кваліфікації директорів, заступників директорів з навчально-виховної (навчальної, виховної) роботи закладів загальної середньої освіти Сумської області

golovnaВідповідно до наказу Департаменту освіти Сумської обласної державної адміністрації від 12.11.2019 № 705-ОД «Про підвищення кваліфікації керівних працівників закладів загальної середньої освіти у зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» у ІІ півріччі 2019 року» 15-17 листопада 2019 року на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулося навчання тренерів-педагогів з підвищення кваліфікації директорів, заступників директорів з навчально-виховної (навчальної, виховної) роботи закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Зі вступним словом до присутніх звернулася Панченко Світлана Миколаївна, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, яка звернула увагу на те, що сучасні керівні кадри закладів загальної середньої освіти є агентами змін, побажала присутнім успіхів у навчанні та впевнених управлінських кроків.

Навчання проводили тренери Перлик Вікторія Володимирівна, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ СОІППО та Балицька Валентина Андріївна, директор Шосткинської спеціалізованої школи I ступеня № 13.

Навчально-тематичний план підготовки тренерів-педагогів розрахований на 30 годин та розроблений на підставі «Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа»», затвердженої наказом МОН України від 13.12.2018 р. 1392.

Навчання пройшли 27 педагогів-тренерів, які в ході тренінгових занять були ознайомлені із темами, які розкривали світоглядні засади Концепції «Нова українська школа»; сучасного керівника закладу як агента змін; Державного стандарту початкової школи та оцінювання результатів навчання учнів, управління освітньою діяльністю. Окремим модулем тренінгу були висвітлені питання ліцензування та організації діяльності закладу освіти, документообігу, соціальних гарантій для працівників в умовах децентралізації влади.

«Змістовно, сучасно, інтерактивно та нестандартно», — ось такими відгуками ділилися слухачі тренінгу.

Три дні були змістовно наповненими та завершилися врученням сертифікатів тренерам-педагогам для навчання директорів, заступників директорів з навчально-виховної (навчальної, виховної) роботи закладів загальної середньої освіти.

Попереду — підвищення кваліфікації директорів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти міст, об’єднаних територіальних громад Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO