Обласний постійнодіючий семінар-тренінг з фізики

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 25 вересня на базі Сумської класичної гімназії відбувся обласний постійнодіючий семінар-тренінг «Окремі методи розв’язування завдань Всеукраїнської олімпіади з фізики».

Мета заходу – підвищення фахового рівня вчителів фізики з методики розв’зування задач Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

На заході були присутні представники: Білопільського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Кролевецького, Липоводолинського, Сумського, Тростянецького, Шосткинського районів; мм. Суми, Лебедин, Ромни, Шостка; Буринської, Краснопільської, Миропільської, Кролевецької, Вільшанської, Нижньосироватської, Тростянецької, Боромлянської, Комишанської та Чернеччинської ОТГ, у загальній кількості 34 особи.

Відкрила обласний семінар методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з методичними аспектами розв’язування олімпіадних задач з фізики як засобу підвищення фахового рівня вчителя фізики.

На семінарі виступили вчителі фізики Сумської класичної гімназії, які поділилися досвідом застосування окремих методів розв’язування задач Всеукраїнської олімпіади з фізики:

  • Северин В.М. – «Розв’язування задач з теми «Ізопроцеси. Цикл Карно»;

  • Демків О.С. – «Розрахунки розгалуджених електричних кіл»;

  • Гончаренко В.М. – «Аналіз процесів у складних коливальних системах».

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO