ДЕНЬ ЗНАНЬ ̶ ЩОРІЧНЕ ЯСКРАВО-ХВИЛЮЮЧЕ СВЯТО УЧИТЕЛЬСЬКО-УЧНІВСЬКОГО ЗАГАЛУ

головну result2 вересня 2019 року Сумський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 26 Сумської міської ради 50-й ювілейний раз відчинив двері для учнів – здобувачів знань нової української школи. На урочисте свято, присвячене Дню знань та ювілею школи, була запрошена Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент – колишня випускниця закладу.

На святі були присутні Дрига Т.В., заступник начальника управління освіти і науки Сумської міської ради, Гога Л.М., керівник Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки України та вчителі, які працювали у закладі з перших років його діяльності.

У вітальній промові Удовиченко І.В., від імені випускників минулих років, привітала учнів, батьків, учителів із Днем знань і 50-річчям створення та функціонування закладу, подарувала шкільній бібліотеці теку навчальної літератури, побажавши батькам і вчителям – радіти успіхам дітей, учням – отримувати якомога менше домашніх завдань та низьких балів за результатами навчально-пізнавальної діяльності, а зміст нового матеріалу – опанувати за допомогою гаджетів, смартфонів, нетбуків, технології QR-кодування.

Окрім того, Ірина Віталіївна подякувала вчителям за здобуті в шкільні роки знання, відзначивши грамотою Сумського ОІППО директора школи – Добрецьку Валентину Олексіївну, за створення сприятливого освітнього середовища в Сумському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 26.

Захід був уквітчаний піснями, танцями та усмішками дітей.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO