Підсумки вступної кампанії 2019 року

nagolovnu30 липня 2019 року стало відомо, хто з абітурієнтів вступив до КЗ СОІППО на спеціальності 053 Психологія та 073 Менеджмент за кошти фізичних або юридичних осіб.

Цьогоріч у прийом документів до КЗ СОІППО для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра галузей «Соціальні та поведінкові науки» та «Публічне управління та адміністрування» тривав з 10 липня по 23 липня.

Для вступу на спеціальності 053 Психологія та 073 Менеджмент цих галузей необхідно було  складати зовнішнє тестування, тож для вступників були визначені чіткі терміни проведення іспитів та подачі документів (реєстрація на тестування – з 13 травня до 18.00 3 червня; єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) – 2 липня).

На конкурсні пропозиції КЗ СОІППО подали заяву для вступу на дві спеціальності 41 абітурієнт. Усі абітурієнти, які вступали до магістратури на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, спеціаліста та магістра складали також фахові випробування, які проводив інститут. До фахових випробувань належать: іспит з фаху; іспит з іноземної мови; додаткове вступне випробування (для абітурієнтів, які вступали за неспорідненою спеціальністю). Програми вступних випробувань були оприлюднені за три місяці до початку прийому документів на сайті КЗ СОІППО.

Окремі абітурієнти, що вже мають ступінь магістра і знову вступають в магістратуру складали іспит з іноземної мови в інституті, оскільки такий вид вступних випробувань передбачений Правилами прийому КЗ СОІППО. Тести для вступників укладались згідно програми, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

Ті абітурієнти, що вступали в магістру на підставі диплома з іншої спеціальності, крім основних складали додатковий іспит – додаткове вступне випробування, зміст та форму якого з кожної спеціальності визначили випускові кафедри. Таких вступників, що вирішили вступити на неспоріднену спеціальність виявилось чимало.

Офіційне повідомлення про надання рекомендацій до зарахування оприлюднено на стенді приймальної комісії КЗ СОІППО, відповідне рішення розміщене на сайті інституту. Рекомендованим до зарахування вступникам надіслані також повідомлення на електронну пошту й мобільний телефон.

Рекомендації щодо зарахування вступників за кошти фізичних або юридичних осіб на сайті Вступ.ОСВІТА.UA. оприлюднять не раніше 12.00 1 серпня.

Вступники, які рекомендовані до зарахування до КЗ СОІППО за кошти фізичних або юридичних осіб мають особисто не пізніше 18-ї години 2 серпня подати оригінали таких документів: копію документа, що посвідчує особу; оригінал документа про освіту та додаток до нього; сертифікати ЗНО; 4 кольорові фото 3x4.

Звертаємо увагу освітян області на можливість використати свій шанс вступити в магістратуру КЗ СОІППО під час додаткового набору у жовтні-листопаді 2019 року!!!! Загалом зарахування на контракт може тривати до 30 листопада.

Порядком організації та проведення вступних випробувань передбачена можливість проведення додаткової та спеціально організованої сесії ЄВІ.

Така сесія буде проведена за кошти фізичних та/або юридичних осіб у містах Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові.

Взяти участь у додатковій сесії ЄВІ можуть вступники, які: зареєструвалися для участі в ЄВІ, але бажають повторно скласти цей іспит; не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.

Міністерством освіти і науки України встановлений також термін проведення додаткової та спеціально організованої сесії ЄВІ – 5 листопада 2019 року та термін реєстрації вступників для участі в ній – з 07 жовтня до 15 жовтня 2019 року (наказ Міністерством освіти і науки України від 16.07.2019 № 985).

Веселих і плідних років навчання, шановні студенти!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO