Обласна нарада-семінар директорів міжшкільних навчально-виробничих комбінатів Сумської області

 viber 2019 06 21 06 59 46Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік 20 червня на базі Грунського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Охтирської районної ради відбулася нарада-семінар для директорів та заступників директорів МНВК Сумської області «Методика розробки навчальних планів для підготовки учнів закладів загальної середньої освіти за робітничими професіями в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті».

Самойленко Н.Ю., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, ознайомила присутніх з особливостями організації навчально-виробничого процесу в МНВК відповідно до Стандартів на компетентнісній основі. У формі консультаційного діалогу пройшов виступ «Методика розробки навчальних планів для підготовки учнів закладів загальної середньої освіти за робітничими професіями «Водій автотранспортних засобів категорії «В», «С» та «Швачка» заступника директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Скиби В.М.. Методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області Ященкова Є.І. акцентувала увагу присутніх щодо методичних аспектів професійної підготовки учнів. Коренева І.В, методист з трудового навчання Сумського ОІППО зосередила увагу присутніх на методичних рекомендаціях щодо викладання трудового навчання на наступний навчальний рік, а саме технологічного профілю.

На обласній нараді-семінарі були присутні: Сітало В.Д., начальник відділу освіти, молоді та спорту Охтирського району; Сень Л.П., методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Охтирського району.

Під час проведення «круглого столу» директори МНВК обговорили зміни в нормативній базі створення Ресурсних Центрів України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO