ІІІ тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Основи здоров’я»

1Полтавщина гостинно приймала учасників конкурсу «Учитель року – 2019» – учителів основ здоров’я та членів журі. Сумщину на конкурсі представляла конкурсантка Людмила Руденко, учитель основ здоров’я Бобрицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роменської районної ради Сумської області. У складі журі працювала Валентина Успенська, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук.

На базі Полтавського навчально-виховного комплексу № 16 упродовж семи днів 25 конкурсантів з різних регіонів України пройшли низку випробувань. За результатами трьох – тестування з фахової майстерності, розробка соціально-просвітницького тренінгу та майстер-клас із практичної роботи з курсу основ здоров’я 6-7 класів відбувся відбір фіналістів. Представниця Сумщини Людмила Руденко, набравши найбільшу кількість балів, разом з іншими одинадцятьма конкурсантами продовжила змагання ще за двома випробуваннями: проведенням уроку та розробкою і презентацією педагогічного освітнього проекту.

Оцінювали конкурсантів науковці, учителі основ здоров’я. Основні критерії – професійна майстерність та новаторство конкурсантів; їх уміння використовувати тренінгові форми викладання предмета, інтерактивні методи навчання для формування й розвитку в учнів умінь і навичок здоров’язбереження.

У фіналі змагалися 12 педагогів, із-поміж яких журі на чолі із завідувачем кафедри медико-біологічних і валеологічних основ охорони життя і здоров’я Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, к. біол. н., професором Станіславом Страшком та заступником начальника відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти і науки України Світланою Фіцайло обрало одного переможця та двох лауреатів. «Учителем року – 2019» у номінації «Основи здоров’я» визнано вчителя основ здоров’я Заліщицької державної гімназії Тернопільської області Василя Дяківа.

Людмила Руденко гідно представила вчителів основ здоров’я Сумської області в конкурсі «Учитель року – 2019». За результатами конкурсу вона нагороджена дипломом Центрального оргкомітету всеукраїнського конкурсу «Учитель року» із присвоєнням звання «Дипломант всеукраїнського конкурсу «Учитель року» та особливими відзнаками журі – «Краща теоретична підготовка» та «Краща практична робота».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO