Обласний науково-практичний семінар «Перспективні освітні технології у формуванні та діяльності сучасних закладів освіти»

Эмблема 80Відповідно до Плану роботи комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 11 квітня 2019 року відбудеться обласний науково-практичний семінар «Перспективні освітні технології у формуванні та діяльності сучасних закладів освіти».

На семінар запрошуються координатори інноваційної та дослідно-експериментальної діяльності методкабінетів місцевих органів управління освітою.

Головним напрямком діяльності семінару є ініціювання та координація проведення наукових досліджень у галузі освітніх інновацій та підготовка спеціалістів до їх реалізації шляхом залучення до проведення досліджень викладачів інституту, кращих педагогів області, громадських організацій та державних установ.

Місце проведення: конференційна зала КЗ СОІППО (м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 5).

Час проведення: початок семінару о 10:00, реєстрація учасників – з 9:30.

Просимо повідомити щодо учасників семінару до 09.04.2018 на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Реєстрація є автоматичною та не потребує додаткового підтвердження.

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO