Cемінар-практикум для вчителів трудового навчання

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 27 лютого 2019 року на базі Сумського ОІППО відбувся семінар-практикум «Практичне використання можливостей інтерактивної дошки для створення творчих учнівських проектів на уроках трудового навчання»..

Мета заходу – практичне удосконалення основних прийомів використання інтерактивної дошки та інтерактивної поверхні на уроках трудового навчання.

На заході були присутні 29 учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти області

З вітальним словом до учасників заходу звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, яка наголосила на важливості організації освітнього процесу на засадах компетентнісного підходу, удосконалення роботи з ІКТ.

Питання особливостей формування інформаційно-цифрової компетентності в учнів на уроках трудового навчання  висвітлила Коренева І.В., методист з трудового навчання Сумського ОІППО, надавши методичні рекомендації з практичного застосування нового програмного забезпечення.

Питання з використання інтерактивних засобів навчання (дошка «Smart» для проектування) висвітлила Герасименко Н.В., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО.

Під час практичної роботи учасники обласного семінару-практикуму обмінялися досвідом роботи з питань використання ІКТ на уроках трудового навчання. Завершився захід консультаційним діалогом, під час якого вчителі мали можливість поставити запитання Герасименко Н.В., що стосуються типових помилок у роботі з інтерактивною дошкою.

За підсумками роботи семінару-практикуму вчителі отримали матеріали методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO