Методичний порадник для вчителів хімії

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 19 лютого 2019 року на базі Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради відбувся методичний порадник з теми «ЗНО з хімії як складова національної системи моніторингу якості вивчення предмета в закладах загальної середньої освіти: аналіз та перспективи».

Під час заходу Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ознайомила вчителів хімії м. Охтирки з дидактичними матеріалами різних видань та інтернет-джерелами, зміст яких націлений на допомогу учням підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання з предмету.

Під час практичної частини порадника були розглянуті методичні підходи до організації роботи учнів щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з хімії, опрацьовані тренувальні вправи з виконання тестових завдань та розв’язку розрахункових задач, які входять до сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання різних років.

Завершився захід консультаційним діалогом, під час якого вчителі мали можливість поставити Метейко А.В. запитання, що стосуються перспектив викладання хімії у наступному навчальному році та розглянути проблемні питання сьогодення в рамках викладання предмету.

За підсумками роботи методичного порадника було надано методичні рекомендації методисту, який опікується викладанням хімії у методичному кабінеті відділу освіти м. Охтирка та учителям хімії міста.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO