Методичний порадник «Атестація педагогічних працівників закладу загальної середньої освіти»

головну resultВідповідно до плану роботи КЗ Сумський ОІППО на 2019 рік, 14 лютого 2019 року на базі Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 імені Р.К. Рапія було проведено методичний порадник для директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти м. Охтирка за темою «Атестація педагогічних працівників закладу загальної середньої освіти».

Захід було проведено Перлик В.В., методистом з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО.

До програми методичного порадника було включено: презентацію «Нормативно-правове регулювання проведення атестації у закладах загальної середньої освіти» та «Організаційно-методичне забезпечення атестації педагогічних і керівних кадрів у закладі загальної середньої освіти» (виступ Перлик В.В.). Окрім того присутніх було ознайомлено із технологічним забезпеченням процесу атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

У роботі методичного порадника взяли участь Міняйлова Н.М., завідувач методичним кабінетом відділу освіти Охтирської міської ради, директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти м. Охтирка у кількості 20 осіб.

Захід завершився плідним консультативним діалогом (засіданням у форматі «круглого столу») за темою методичного порадника учасників зібрання та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо проведення атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO