Стартував «Учитель року – 2019» – фінальний етап ІІ (регіонального) туру

головнуНасиченим, творчо-змагальним та емоційним буде робочий тиждень для п’ятірок кращих учителів Сумської області. 28 січня 2019 року стартував фінальний етап ІІ (регіонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінаціях: «Географія», «Французька мова», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Учитель інклюзивного класу».

Урочисте відкриття конкурсу (в актовій залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти) розпочалося з вітань заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Вадима Вагіфовича Акпєрова. Вадим Вагіфович указав на важливість конкурсу, адже лише креативні, творчі та активні учителі, які прагнуть саморозвитку, є основним рушієм реформи шкільної освіти.

Вітаючи присутніх, заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Миколаївна Головко висловила бажання ознайомитись з проектами учителів-учасників, оскільки вони містять багато новацій та є дійсно цікавими для сучасних учнів.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Павлівна Гробова, звертаючись до учасників, завірила їх, що ніхто не залишиться поза увагою, що в цьому році органи влади разом із організаторами конкурсу подбали про матеріальне заохочення учителів-учасників. Вікторія Павлівна наголосила на важливості довгострокових планів розвитку освіти регіону, у розробці яких саме активна учительська громада має взяти безпосередню участь, разом із небайдужими батьками.

П’ятірки учасників та один конкурсант у номінації «Французька мова» були запрошені на сцену, де окрім вітань та квітів на них чекали міні-конкурси, з виваженою долею гумору та позитивного настрою.

Чудову концертну програму презентували учнівські колективи міста.

У перший день змагань відбулися консультації з проведення конкурсних випробувань, жеребкування, учасники заповнили анкети і взяли участь у першому конкурсному випробуванні: «Проект» – випробування для учителів номінацій «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Французька мова» та «Дослідження» – змагання у номінації «Географія».

Бажаємо учасникам максимального творчого прояву знань та вмінь, а перемог – найсильнішим!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO