Заклад освіти – безпечне середовище для дітей

 resultУ житті дітей та дорослих достатньо психотравмуючих ситуацій, які, незалежно від їх результатів, суттєво порушують базове почуття безпеки. Ідея закладу освіти як безпечного місця має в собі мету змінити традиції виховання і створити в закладі дійсно безпечне, комфортне для дітей середовище.

Питання реалізації всіх складових такого освітнього простору обговорено в рамках тренінгу «Формування стресостійкості у здобувачів освіти» для практичних психологів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації та професійної (професійно-технічної) освіти. Захід проходив 25 жовтня 2018 року на базі Машинобудівного коледжу Сумського державного університету під модеруванням методиста навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти А.Б.Растроста.

Мета тренінгу – підвищити психологічну компетентність практичних психологів з питань підготовки педагогів до конструктивної взаємодії з підлітками як умови створення безпечного і комфортного освітнього середовища закладу.

Учасники відпрацювали технологію підвищення психологічної компетентності педагогів з питань розвитку стесостійкості в підлітків, визначилися з віковими особливостями підліткових реакцій на психотравмуючу ситуацію.

Спеціалісти напрацювали низку технік педагогічного спілкування, що сприятимуть створенню безпечного освітнього простору, окреслили коло завдань та методів роботи педагогів з підлітками, які зазнали впливу травмуючої події.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO