Участь в інноваційному освітньому проекті всеукраїнського рівня «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу»

головну result19 жовтня 2018 року в Київ на базі Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України відбувся Всеукраїнський установчий навчально-методичний семінар «Створюємо освітнє середовище для дітей раннього віку», у рамках інноваційного освітнього проекту всеукраїнського рівня «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу», у якому від Сумського ОІППО брала участь Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Сумську область представляли педагоги Сумського дошкільного навчального закладу (центр розвитку дитини) №13 «Купава» Сумської міської ради, Роменського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 9 «Фіалка» Роменської міської ради.

Захід проходив за участі наукового керівника інноваційного проекту Гавриш Н.В., провідного наукового співробітника лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання НАПН України, доктора педагогічних наук, професора та провідних науковців лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання НАПН України. Цікавими та повчальними були майстер-класи від наукових співробітників лабораторії Гавриш Н.І., Рагозіної В.В., Васильєвої С.А.

Педагоги Сумської області презентували учасникам зібрання предметно-розвивальне середовище груп дітей раннього віку закладів дошкільної освіти.

Швидко й непомітно минув день, залишивши приємний присмак задоволення та радості від спілкування з колегами з різних куточків України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO