Реалізація завдань Нової української школи – в дії

nagolovnuУ 2018/2019 навчальному році реформа НУШ стартувала в усіх школах. Хоч зараз і здається, що зміни відбуваються у швидкому темпі – цьому передувала наполеглива праця багатьох освітян, у тому числі і праця тренерів – педагогів області. Нова українська школа означає, що вже цього року українські першокласники почнуть отримувати якісно нову освіту. Освітяни області впевнені, що процес змін є невідворотним. Тож, продовжуючи систему підготовки педагогів до роботи в НУШ, 10 жовтня 2018 року на базі КЗ Сумський ОІППО відбувся інструктивно – методичний семінар для тренерів-педагогів області. Відповідно до графіку, затвердженому Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації вони здійснюватимуть підготовку вчителів, які у 2019-2020 н.р. будуть навчати учнів перших класів.

Модераторами заходу стали старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО Декунова З.В., Лавська А.М.

Присутні активно обговорювали проблеми, які виникають у процесі проведення тренінгів, висловлювали власні пропозиції щодо вдосконалення організації та змісту проведення навчання та окреслили вектори подальшої роботи з педагогами області.

У роботі заходу взяв участь проректор КЗ Сумський ОІППО Грицай Сергій Михайлович. Він наголосив на особливій ролі та відповідальності кожного із присутніх, адже сьогодні ми стоїмо біля витоків масштабних освітянських реформ і від наших спільних зусиль залежить їх успіх.

Мріємо, щоби найкращі ідеї та напрацювання сповна втілилися в практику української школи - і впроваджувати їх нам з вами. Будьмо ж наполегливі й щасливі від своєї праці.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO