Курси за вибором «Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі»

golovna resultВідповідно до графіку навчального процесу з підвищення кваліфікації на 2018 рік, з 24 по 26 вересня на базі КЗ СОІППО відбулися курси за вибором «Використання інтерактивних дошок в освітньому процесі». Метою цих курсів було навчити вчителів-предметників, вчителів початкових класів, які були слухачами курсів, працювати з інтерактивною дошкою та використовувати її в своїй професійній діяльності.

Курси проводили досвідчені викладачі Антонченко М.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри освітніх та інформаційних технологій та Ніколаєнко М.С., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій.

У ході курсів, які було проведено згідно навчального плану, слухачі ознайомились з програмним забезпеченням Smart Notebook інтерактивної дошки Smart для створення власних проектів. Під час заняття слухачі продемонстрували навички налаштування інтерактивної дошки, роботи з малюнками, галереєю зображень, автофігурами, гіперпосиланнями тощо. Створені інтерактивні вправи слухачі демонстрували на інтерактивній дошці.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO