Сучасний урок зарубіжної літератури в контексті компетентнісного підходу до навчання в школі

на головну 1Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 3 травня 2018 року на базі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради проведено обласний семінар «Сучасний урок зарубіжної літератури в контексті компетентнісного підходу до навчання в школі», у якому взяли участь 22 педагогічних працівника із міст, районів, окружних територіальних громад області.

Відкрила семінар Захарченко І.О., методист із зарубіжної літератури та мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, яка надала методичні рекомендації щодо проведеня сучасного уроку зарубіжної літератури в контексті компетентнісного підходу до навчання в школі.

Привітала учасників обласного семінару Шапран Ю.О., завідувач методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської районної державної адміністрації.

Вовк І.І., директор Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради ознайомила присутніх із досягненнями педагогічного й учнівського колективів школи.

У рамках роботи обласного семінару Молошна В.О. та Решітько В.В., учителі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради, провели відкриті уроки: «Роман «Портрет Доріана Грея» як осереддя творчості Оскара Уайльда, філософсько-естетичні та моральні проблеми твору», «Представлення улюбленого твору сучасної дитячої літератури».

Про ментальні карти, як інноваційний засіб візуалізації мислення та формування компетентнісних цінностей учнів на уроках зарубіжної літератури,     розповіла     Бурдюг О.Ф.,   учитель   зарубіжної літератури

Беївського навчально-виховного комплексу: Беївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Беївський дошкільний навчальний заклад Липоводолинської районної ради.

Миргородець В.М., учитель зарубіжної літератури Яснопільщанського навчально-виховного комплексу Липоводолинської районної ради, висвітлила питання «Використання квесту на уроках зарубіжної літератури як засобу формування комунікативної та полікультурної компетентностей».

На допомогу вчителям було надано електронну версію матеріалів щодо проведення сучасного уроку зарубіжної літератури в контексті компетентнісного підходу до навчання в школі, методичні рекомендації.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO