ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ ТА ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОЇ РОБОТИ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

MetodSOIPPO19 квітня 2018 року у конференційній залі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар «Організація навчально-виховної та фізкультурно-оздоровчої роботи у закладах загальної середньої освіти в умовах нової української школи».

У роботі семінарувзялиучастькерівники районних (міських) методичних об’єднань учителів фізичної культури, методисти з фізичної культури управлінь (відділів) освіти, об’єднанних територіальних громад, у загальній кількості 31 особа.

Модератором роботи семінару виступив Деменков Д. В., методист з фізичної культури комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, який зазначив, що сучасні заклади загальної середньої освіти вимагають змін щодо організації навчально-виховної та фізкультурно-оздоровчої роботи в умовах нової української школи. Одне з основних завдань нової української школи – навчити дітей використовувати знання і вміння, отримані в процесі навчання, для вирішення повсякденних проблем і життєвих ситуацій, тому заняття фізичною культурою повинні увійти до звички школяра. Рух, змагання, самоствердження – природна суть фізичної культури і спорту. Основна мета навчального предмета «Фізична культура» формування в учнів стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовленості; гармонійний розвиток природних здібностей та психічних якостей; використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя.

Також, у рамках семінару були розкриті питання організації навчально-виховної та фізкультурно-оздоровчої роботи в учнів 1 класів в умовах нової української школи; особливості розвитку фізичних якостей школярів 1-11 класів в умовах нової української школи; методики розвитку та особливості контролю над розвитком фізичних якостей школярів в умовах нової української школи; особливості організації та методики проведення уроків фізичної культури з дітьми спеціальної та підготовчої медичними групами в умовах нової української школи; сучасні підходи до організації та проведення уроків фізичної культури в умовах нової української школи.

По завершенню роботи учасники заходу отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO