Участь у VІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Освіта і здоров’я»

1 res3-4 квітня 2018 року кафедрою медико-біологічних основ фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка разом із Інформаційно-методичним центром управління освіти і науки, Інформаційно-аналітичним центром медичної статистики відділу охорони здоров’я Сумської міської ради, Клінікою, дружньою до молоді КУ «Сумська міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» під егідою Міністерства освіти і науки України проведено VІІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Освіта і здоров’я».

Участь у конференції взяла Валентина Миколаївна Успенська, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти, керівник науково-дослідної лабораторії з проблем здоров’яспрямованої діяльності в закладах освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

На конференції були розглянуті питання, що стосуються фізичного, психічного, соціального і духовного здоров`я дітей, підлітків та молоді; гігієнічних аспектів організації освітнього процесу в навчальних закладах різного типу; сучасних підходів до створення здоров’язбережувального середовища у закладах освіти та професійній діяльності; гігієнічних та психолого-педагогічних засад формування здорового способу життя.

Учасниками конференції були вчені, які опікуються освітніми проблемами здоров'я – педагоги та медики з міст Суми, Київ, Одеса, Львів, Чернігів, Кропивницький, Полтава, Глухів, Лебедин, Конотоп. Закордонні учасники науковці з Білорусі та Польщі. Участь у конференції взяли медичні працівники та педагоги м. Суми. Серед останніх учителі основ здоров'я, фізичної культури, початкових класів, вихователі дошкільних навчальних закладів.

Валентина Миколаївна Успенська виступила з доповіддю на пленарному засіданні. Науковець висвітлила питання впровадження освітніх проектів здоров’язбереження в закладах загальної середньої освіти Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO