Обласний вебінар-нарада з питань проведення міжнародного дослідження PISA-2018 у Сумській області

на головну28 березня 2018 року відбувся вебінар із питань підготовки до проведення в Сумській області основного етапу міжнародного дослідження PISA-2018.

У вебінарі взяли участь 26 педагогів області. Зокрема: відповідальні за проведення PISA від районних (міських) відділів освіти, відділів освіти, молоді і спорту об’єднаних територіальних громад, закладів загальної середньої, професійної та вищої освіти, що увійшли до вибірки дослідження.

Відкрила вебінар завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО Остапенко О.І., яка наголосила на значущості дослідження – події, яка є складовою в процесі побудови конкурентоспроможної системи освіти України, етапах проведення та можливості учасників спробувати свої сили у виконанні цікавих, пізнавальних завдань.

У ході заходу Борисенко О.Ф., методистом навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО, координатором дослідження в Сумській області, було роз’яснено мету, завдання, специфіку організації та проведення PISA-2018 в Україні та Сумській області. Визначено напрями організаційної роботи закладів освіти щодо реалізації основних завдань програми міжнародного оцінювання учнів.

З відеозаписом вебінару можливо ознайомитись за посиланням: 

https://www.youtube.com/watch?v=W0YadqKY6gM

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO