Готуємося разом до роботи в Новій українській школі

picУ рамках підготовки до роботи в Новій українській школі, розпочалися навчальні заняття (ІІ очна сесія) з учителями початкових класів, які з 1 вересня будуть працювати з першокласниками. Слухачі опрацьовують новий Державний стандарт початкової освіти, Типові освітні програми, Базові навчальні плани. Педагоги удосконалюють уміння створювати нове ефективне й безпечне освітнє середовище, набувають практики проведення ранкових зустрічей, залучення дітей до організації освітнього середовища.

Напружена творча праця змінюється цікавими релаксаційними вправами, які вчителі зможуть застосувати в роботі з учнями.

Передувало проведенню другої очної сесії навчання тренерів - педагогів на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Учасники навчання мали змогу обговорити позитивні практики та виклики першої  очної навчальної сесії. Зокрема: які теми першої очної навчальної сесії були найбільш успішними; з яких тем/питань що розкривались, було найбільше запитань учасників; що викликало труднощі у тренерів; результати оцінки тренінгів; що потрібно врахувати під час другої очної навчальної сесії.

У процесі роботи учасники навчання ознайомились із другим програмовим модулем «Зміст початкової освіти у вимірі сьогодення» та модулем «Організація ефективного і безпечного освітнього середовища».

Особливий інтерес викликали теми, що торкалися змісту освіти, а саме, теми: « Типова освітня програма. Освітня програма закладу освіти», «Планування на тиждень. Планування на день»; форм та методів у контексті викликів Нової української школи; формування нового освітнього середовища, його наповнення, дизайну.

Кожен учасник демонстрував свою креативність, творчі здібності в практичній діяльності. Усі були активними та успішними!

Поступово формується дружня спільнота вчителів початкових класів Сумщини, готових до реалізації ідей Нової української школи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO