Авторська творча майстерня для вчителів хімії

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 14 березня відбулася авторська творча майстерня Григоровича О.В., старшого наукового співробітника Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, к.хім.н., автора підручників та дидактичних посібників, для вчителів хімії Сумської області за темою «Тести як засіб активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів».

Учасників заходу – 58 учителів хімії області привітала Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., представивши Григоровича О.В. – автора творчої майстерні та організаторів заходу – Метейко А.В., методиста з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО; Коростіль Л.А., доцента кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., окресливши важливість тематичних питань майстерні.

Розпочав свій виступ Григорович О.В. з інформації про початок всеукраїнського експерименту з упровадження інтегрованого курсу «Природничі науки», як один із авторів експериментальної програми для  10-11 класів, якій надано гриф Міністерства освіти і науки України (наказ МОНУ від 23.10.2017 № 1407 «Про надання грифу МОН України навчальним програмам 10-11 класів закладів загальної середньої освіти»).

Під час виступу про особливості розробки тестових завдань, автор акцентував увагу на різниці понять «завдання в тестовій формі», «тестове завдання», «педагогічний тест» (презентація додається), звернув увагу на вимоги до тестових завдань та десять правил, яких потрібно дотримуватися у їх складанні. З метою відпрацювання одержаних теоретичних знань, учасники заходу, під керівництвом Григоровича О.В., складали контентні тестові завдання компетентнісно зорієнтованого змісту.

За підсумками авторської творчої майстерні було надано методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO