Освітній простір для вчителів-початківців відкрито

01 resУ комунальному закладі «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» 18 січня 2018 року відбулася презентація кабінету початкової освіти, обладнаного відповідно до стандартів Нової української школи. Присутні на заході: голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Олексійович Клочко; заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Подопригора Микола Анатолійович; директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробова Вікторія Павлівна.

Голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Олексійович Клочко, вітаючи присутніх, подякував усім причетним до реалізації освітніх реформ та відмітив важливість створення освітнього простору саме для учителів початкової школи, які стануть реальними учасниками реформи вже з 1 вересня цього року.

Модератором заходу виступив ректор комунального закладу «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Нікітін Юрій Олександрович, який зазначив, що запровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній галузі має перейти від одноразових проектів у системний наскрізний процес, який охопить всі види діяльності, що суттєво розширить можливості педагога.

Кохан Олександр Васильович, генеральний директор видавництва «Розумники», презентував інноваційне обладнання: інтерактивний мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, проектор), віртуальні лабораторії, цифровий мікроскоп. Олександр Васильович продемонстрував можливості навчального програмового забезпечення, що дозволяє учителям вести навчальний процес у всіх можливих формах, включно із дистанційною.

Координатор освітніх програм корпорації Microsoft Україна Єлизавета Вовченко ознайомила присутніх із ігровим програмним забезпеченням навчального процесу від Microsoft.

Календар реформи Нової української школи передбачає підвищення кваліфікації учителів початкової школи, для цієї потреби і створено новітній навчальний кабінет для учителів початкової освіти, який окрім технічного оснащення містить розвивальні, дидактичні комплекси, необхідний роздатковий матеріал для розвитку критичного мислення, фліпчарти, дошку для роботи маркером, магнітну дошку тощо. Учителі початкових класів матимуть змогу, навчаючись на курсах підвищення кваліфікації, відвідуючи семінари та майстер-класи практично використовувати освітній простір кабінету для саморозвитку та навчання.

Підсумовуючи захід директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробова Вікторія Павлівна закцентувала на тому, що такими мають бути усі класи початкової школи станом на 1 вересня 2018 року, і завдяки підтримці влади на обласному рівні буде зроблено все необхідне для втілення Державного стандарту початкової освіти в реальність.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO