Участь у Всеукраїнському науково-теоретичному семінарі «Іграшки та ігрові посібники в системі засобів формування життєвої компетентності дітей дошкільного віку»

на головну resВідповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2017 рік, 1-2 листопада у м. Харкові відбувся Всеукраїнський науково-теоретичний семінар «Іграшки та ігрові посібники в системі засобів формування життєвої компетентності дітей дошкільного віку», у якому взяла участь Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Учасники заходу – методисти з дошкільної освіти інститутів/академій післядипломної/неперервної педагогічної освіти.

Семінар відбувся за участі співорганізаторів – Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, Інституту проблем виховання та Інституту спеціальної педагогіки Національної академії педагогічних наук України, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».

Метою заходу визначено актуалізацію питань формування життєвої компетентності дошкільників засобами ігрової діяльності та сприяння удосконаленню професійної майстерності педагогічних працівників закладів дошкільної освіти як фактору забезпечення її якості.

У пленарному засіданні взяли участь методисти з дошкільної освіти закладів післядипломної педагогічної освіти, методисти районних (міських, ОТГ) методичних служб Харківської області, члени Ради завідувачів закладів дошкільної освіти Харківської області та місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» (усього 124 особи, із них 28 – регіональні представники.

У рамках заходу проходила тематична виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Формування життєвої компетентності дошкільника через гру як основну діяльність».

2 листопада 2017 року захід продовжив роботу в Центрі професійного розвитку працівників освіти Харківської академії неперервної освіти, де відбулися секційні засідання та майстер-класи. Учасники мали можливість ознайомитись із досвідом упровадження ігрових технологій та педагогічних інновацій на заняттях з дошкільнятами, сучасними підходами до фізичного, соціально-емоційного та пізнавального розвитку дитини через гру.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO