Експрес курси «Використання інтерактивних дошок у навчально-виховному процесі»

golovna res18 педагогів Кролевецького району під час осінніх канікул (30.10 – 3.11.17 р.) пройшли експрес курси «Використання інтерактивних дошок у навчально-виховному процесі» на базі ЗОШ № 3 м. Кролевець.

Метою цих курсів було навчити вчетилів-предметників, які були слухачами курсів, працювати з інтерактивною дошкою та використовувати її в своєї професійної діяльності.

Курси проводили досвідчені викладачі Антонченко М.О. (кандидат педагогічних наук, доцент кафедри освітніх та інформаційних технологій) та Ніколаєнко М.С. (старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій). Зазначимо, що заняття було проведено згідно робочої програми підвищення кваліфікації случахів та навчального плану СОІППО.

Відмітимо, що кожен день заняття проходили насичено, на високому методичному рівні. Вчителі активно використовували інтерактивну дошку Tuimph board eBeam enabled (Чехія) та сервіси Internеt для створення інтерактивних елементів уроку за певною темою своєї галузі. Під час заняття слухачі продемонстрували вміння проводити орієнтування інтерактивної дошки, вставляти малюнки, використовувати галерею зображень, автофігури, створювати приклади, використовуючи вбудовані інструменти, встановлювати гіперпосилання та демонстрували свої розробки на інтерактивної дошки.

Слухачі курсів відзначають змістовність і доступність викладеного матеріалу та рекомендують всім вчителям хто бажає ефективно застосувати інтерактивну дошку. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO