Підготовка майбутніх тренерів для навчання вчителів початкових класів Нової української школи

golovnaЗ 30.10.2017 по 03.11. 2017 р. на базі Новопечерської школи у м. Києві відбулася І сесія підготовки майбутніх тренерів для навчання вчителів початкових класів Нової української школи, організована Громадською спілкою “Освіторія”, Міністерством освіти і науки України та Міжнародним фондом “Відродження”.

Із кожної області шляхом відбору і ряду іспитів було відібрано по два тренери – усього 50 осіб. Сумську область представили Юрченко Оксана Михайлівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Гетьман Оксана Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

У ході тренінгів учасники познайомилися з сучасними методиками навчання учнів початкових класів, навчилися організовувати освітнє середовище на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів та принципів «педагогіки партнерства». 3 листопада учасники тренінгу мали змогу поспілкуватися з Міністром освіти і науки України пані Лілією Гриневич. Усіх присутніх на тренінгах об'єднали жага до пізнання нового та розуміння необхідності змін на краще.

І сесія - позаду. Попереду - міжсесійний період і виконання індивідуальних завдань. Шлях до отримання сертифікатів довгий, але насичений позитивними зустрічами та емоціями.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO