21 вересня – Міжнародний день миру

25252521 вересня 2017 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН у всьому світі відзначають Міжнародний день миру як день всесвітньої відмови від насильства й вогню. У цей день ООН закликає всі країни зупинити військові дії.

У рамках святкування Міжнародного дня миру завжди проходять заходи, метою яких є привернення уваги світової спільноти саме до проблеми миру й ефективних шляхів її розв’язання. Невід’ємною процедурою початку святкових заходів служить символічний Дзвін миру, що був відлитий з монет, зібраних дітьми з 60 країн світу. Напис на Дзвоні свідчить: «Хай живе загальний мир у всьому світі». Церемонія завжди проходить за участю Генерального секретаря ООН, який і дзвонить у Дзвін миру. Обов'язково оголошується хвилина мовчання в пам'ять про тих, хто загинув у військових конфліктах.

Цього року, у Міжнародний день миру, о 14.00 в Україні планується проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру». Пропонується в цей час, щоб задзвонили шкільні «дзвоники миру», які сповіщатимуть про волю дітей, учителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Це буде перегук зі Дзвоном миру, який у цей день і час пролунає біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.

До відома. Перший Дзвін миру встановлено в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку в 1954 році. У 1996 році такий же дзвін встановлено в резиденції ООН у Відні. Щорічно Дзвін миру дзвенить у багатьох містах Японії, великих містах Німеччини, Польщі, Туреччини, Мексики, Австралії, Монголії, Філіппін, Канади, Бразилії, Аргентини, Еквадору, Узбекистану та ін.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO