Кожна родина - унікальна

IMG golovna 20170704 113550 1З метою підвищення виховного потенціалу прийомних батьків, підвищення рівня довіри між батьками та дітьми, створення психологічно комфортного середовища у прийомних родинах методистами навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 4 липня 2017 року на базі Державного позашкільного оздоровчого закладу санаторного типу «Ровесник» проведено інтерактивну гру «КВІТЧЕЛ». Захід проведено у рамках Літньої школи для прийомних сімей, організованої Департаментом соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації, Сумським обласним центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

 У грі взяли участь 10 родин із міст Суми, Шостка, Охтирка, Глухів, Буринського та Середино-Будського районів: 15 дорослих та 17 дітей. Гра розпочалася зі знайомства та пригадування приємної події з життя родини. Батьки і діти із захопленням поринули у приємні спогади, склали сімейні девізи, поділилися роздумами про родинне щастя.

Кульмінацією зустрічі стало створення Квітки чеснот кожної родини – КВІТЧЕЛ, яка є символом миру та єдності сім’ї. Батьки та діти із захопленням обговорювали родинні цінності, особистий внесок кожного члена родини в її благополуччя. Завершенням гри стала презентація родинних КВІТЧЕЛів. Дорослі і діти поділилися своїм піднесеним настроєм, роздумами щодо унікальності і неповторності кожної родини.

За відгуками батьків і дітей зустріч стала емоційним ресурсом для усіх родин, спонукала до роздумів про важливість родинних традицій, взаємопідтримки, довіри у відносинах, сприяла гармонізації батьківсько-дитячих стосунків.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO