Укладено угоду про співпрацю

golovna res16 червня 2017 року Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти в особі ректора Нікітіна Юрія Олександровича та Комунальна установа Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 імені Б. Берестовського Сумської міської ради в особі директора Губської Ірини Олексіївни уклали договір про співпрацю та партнерство щодо запровадження інноваційних форм і методів роботи, реалізації й проведення дослідно-експериментальної роботи за темами «Теоретико-методичні засади розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти» та «Модернізація освітньо-виховного середовища шляхом використання інноваційних технологій з метою формування конкуретно-спроможної особистості».

Перед педагогічним колективом Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 імені Б. Берестовського Сумської міської ради виступив ректор КЗ СОІППО, доктор історичних наук НікітінЮ.О. зазначивши, що співпраця закладів-партнерів спрямована на удосконалення й розширення науково-педагогічних досліджень, модернізації навчально-виховного процесу, встановлення ділових контактів та підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Інститут післядипломної педагогічної освіти є надійними партнером всіх навчальних закладів у реалізації наукових тем дослідження та концепції «Нова українська школа».

Проректор з наукової роботи КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту Грицай С.М. ознайомив присутніх з основними науковими напрацюваннями інституту та окреслив перспективи спільної наукової діяльності інституту й загальноосвітнього навчального закладу. Сергій Михайлович зазначив, що сучасна освіта вимагає принципово нових наукових досліджень, обґрунтованого й послідовного запровадження сучасних науково-педагогічних технологій, ефективних підходів до організації наукової та інноваційної діяльності.

Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту, керівник центру компетентнісно-орієнтованої освіти КЗ СОІППО Харламенко В.Б. зауважила, що сучасній школі потрібен учитель, який міг би брати участь у спільних науково-методичних дослідженнях та заходах з питань проектної, інноваційної діяльності й дослідно-експериментальної роботи та презентувала учасникам засідання наукову тему Інституту, яку затверджено на рівні МОН України (наказ МОН України від 24.04.2017 № 639).

Директор загальноосвітньої школи Губська І.О. запевнила представників КЗ СОІППО, що вчителі закладу братимуть активну участь у реалізації спільних проектів, науково-практичних заходах та впроваджуватимуть дослідно-експериментальну роботу в практичну діяльність, що сприятиме переосмисленню готовності та вмотивованості педагогів до підвищення рівня особистісно-професійної компетентності.

Заклади-партнери здійснюватимуть спільну підготовку видавничої продукції з проблеми розвитку особистісно-професійної компетентності педагога, братимуть участь у спільних науково-практичних заходах та проводитимуть роботу з популяризації ідей інноваційних форм і методів роботи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO