Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі з трудового навчання

на головну6 червня 2017 року на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар з теми «Трудове навчання в умовах нової української школи», участь у якому від Сумської області взяли учителі навчальних закладів м. Суми та Кролевецького району на чолі з методистом з трудового навчання Сумського ОІППО Кореневою І.В.

Від організаційного комітету учасників зібрання привітали: Степаненко М.І., ректор та Титаренко В.Г., декан факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

З вітальним словом на урочистому відкритті семінару виступив Дятленко С.М., заступник директора Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

З концептуальною доповіддю «Формування змісту оновленої програми з трудового навчання для учнів 5-9 класів» виступили Терещук А.І., завідувач кафедри технологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Цина А.Ю., завідувач кафедри теорії та методики технологічної освіти Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Практичну частину семінару відкрила Медвідь О.Ю., учитель трудового навчання Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької районної ради з майстер-класом «Особливості організації навчального процесу з трудового навчання за оновленою програмою».

Активно пройшло обговорення процесу календарно-тематичного планування навчального процесу за оновленою програмою з трудового навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO