СЕМІНАР ІНСТИТУТУ «ТКУМА» В СУМАХ

 res11 квітня в м. Суми Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума» було проведено семінар з проблем вивчення в школах Другої світової війни та Голокосту, реформ історичної освіти в Україні (нових викликів, стандартів, програм та підручників.

Ідеї ведучих семінару Ігора Щупака та Ірини Піскарьової в місті були підтримані Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та науково-методичний центром управління освіти Сумської міської ради, а місцем проведення обрано Сумську гімназію №1 Сумської міської ради.

У ході семінару учасниками розглянуті питання: геноциду в контексті історії України та світової історії; історична пам'ять про Другу світову війну та Голокост, їх відображення на сторінках шкільних підручників; розгляд проекту «Нова українська школа»; українського та європейського досвіду підручникотворення та сучасні електронні (мультимедійні) підручники історії.

Учасники – учителі історії загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів міста та області отримали від організаторів примірники параграфового матеріалу з підручника всесвітньої історії для 9 класу, які можна використати під час навчального процесу. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO